Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανοίγουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα – Πώς θα λειτουργήσουν

“Ρολά” ανεβάζουν από σήμερα τα καταστήματα λιανικής σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην Κοζάνη, με τις όποιες αποφάσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου να μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click away ενώ στην Αχαΐα με click away και click inside όπως συμβαίνει και στην Αττική από την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο γ.γ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με φόντο το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα μίλησε στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο κ. Σταμπουλίδης η πρώτη εβδομάδα ανοίγματος στην υπόλοιπη Ελλάδα κύλησε ομαλά. “Οι επιχειρήσεις έχουν τηρήσει απαρέγκλιτα τα μέτρα και αυτό δείχνει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω”, σημείωσε.

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ότι από αύριο μπαίνει σε μια μικρή επανεκκίνηση με το click away, δηλαδή την παράδοση εκτός καταστήματος, “προκειμένου να κερδίσουμε κι άλλο υγειονομικό χώρο την ερχόμενη εβδομάδα και στο τέλος της εβδομάδας η Επιτροπή θα ξανασυζητήσει με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα σε ποια φάση θα συνεχιστεί η επαναλειτουργία της αγοράς στην περιοχή”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει