Ενημέρωση με ένα κλικ

Βορίδης: Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές

Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές”, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με αφορμή το τεχνικό σφάλμα στην πλατφόρμα του “Μάθε που ψηφίζεις” και την εμφάνιση του τίτλου “Εκλογές 2021”.

Έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος αυτού ο πρωθυπουργός με μεγάλη καθαρότητα και σαφήνεια και έχει πει ότι δεν υπάρχει αυτό”, σημείωσε ο κ. Βορίδης, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Εξήγησε ότι η πλατφόρμα ενημερώνεται τακτικά και περιοδικά για τα στοιχεία των ετεροδημοτών και περίπου με αυτόματο τρόπο φάνηκε το 2021 “το οποίο είναι προφανώς λάθος”.

Για το λιανεμπόριο στις “κόκκινες” περιοχές ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι να να ανοίξει αλλά πρέπει να γίνεται η συνεκτίμηση με την πορεία της πανδημίας και τα δεδομένα της.

Διαβεβαίωσε ότι ακόμη και αν δεν ξεκινήσει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη η στήριξη των επιχειρηματιών θα συνεχιστεί.

Σχετικά με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό κατά το Πάσχα, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «περιμένουμε όλοι να ακούσουμε ανακοινώσεις για το θέμα των μετακινήσεων» και πως σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα μείνει στην Αθήνα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει