Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρίλερ με το θάνατο ασθενή με κορονοϊό -Έρευνα για εγκληματική ενέργεια

Ανάστατοι είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου των Αθηνών, εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού που στοίχισε την ζωή 76χρονου ασθενούς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ασθενής εξέπνευσε όταν αποσυνδέθηκαν τα καλώδια του οξυγόνου. Ήχησε ο συναγερμός αποσύνδεσης όμως τελικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έσπευσαν να τον βοηθήσουν δεν πρόλαβαν να τον σώσουν.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία καθώς φαίνεται πως η κατάσταση του 76χρονου ήταν βελτιούμενη και η απροσδόκητη τραγική κατάληξη δεν ήταν αναμενόμενη από την πορεία της αποθεραπείας του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο νοσοκομείο εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ευθύνεται άλλος ασθενής που νοσηλεύεται με κορονοϊό και έχει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων.

Από το πρωί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στελέχη της ασφάλειας και της σήμανσης βρίσκονται στο νοσοκομείο και διεξάγουν εξονυχιστικό έλεγχο. Τα δύο σενάρια που ερευνώνται είναι αυτό του τεχνικού προβλήματος και της ανθρώπινης παρέμβασης.

Στο θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος (απλός και όχι ΜΕΘ) βρισκόταν ένας ακόμη ασθενής ο οποίος όπως υποστήριξαν στον ΣΚΑΪ ίσως μπορέσει με την κατάθεσή του να δώσει κρίσιμα στοιχεία.

Αυτή την ώρα γιατροί του νοσοκομείου συσκέπτονται ενώ επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν δεν μπορεί να αποκλειστεί η αιφνίδια επιπλοκή η οποία μπορεί και να στοίχισε τη ζωή του ασθενούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει