Ενημέρωση με ένα κλικ

Εξαδάκτυλος για Λύκεια: Κινδυνεύουμε να γίνουμε Πορτογαλία

Αντίθετος με το άνοιγμα των Λυκείων την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου δηλώνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Θα φανεί τη Μεγάλη Δευτέρα τι θα έχει συμβεί, ας ελπίσουμε να εξελιχθούν όλα ομαλώς” είπε στον “Πρώτο Θέμα 104,6”.

«Έχουμε μεγάλη κυκλοφορία του ιού και πίεση στα νοσοκομεία μας» είπε. Επισήμανε ότι αναμένεται η κορύφωση του φαινομένου περίπου στις 20 Απριλίου και σημείωσε ότι η χώρα μας κινδυνεύει να βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση που βρέθηκε η Πορτογαλία.

Ο κ. Εξαδάκτυλος εξέφρασε ανησυχία για τα self test επισημαίνοντας ότι η δειγματοληψία είναι μια δυσάρεστη διαδικασία και υπάρχει ο κίνδυνος να μη γίνεται σωστά, δηλαδή να μη χρησιμοποιείται κατάλληλα η μπατονέτα.

«Όπλο δεν είναι, είναι χρήσιμο εργαλείο εφόσον γίνει σωστά και δηλώνετε ειλικρινά. Αν εναποθέσουμε όλες τις ελπίδες μας στα self test θα στενοχωρηθούμε στο τέλος» ανέφερε. Για το αν υπάρχει ο φόβος να μη δηλώνονται τα αληθή αποτελέσματα των τεστ, σχολίασε ότι «είναι κάτι που δεν θέλω να το πιστεύω».

Υπογράμμισε πως πρέπει να γίνουν προσεκτικά βήματα στο άνοιγμα για να μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα, όχι όπως πέρσι.

Αντίθετος με το άνοιγμα των Λυκείων την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. «Θα φανεί τη Μεγάλη Δευτέρα τι θα έχει συμβεί, ας ελπίσουμε να εξελιχθούν όλα ομαλώς» είπε στον Πρώτο Θέμα 104,6.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει