Ενημέρωση με ένα κλικ

Έγιναν 90 οι ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων έχει μπει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να αποφύγουν τις ουρές και την ταλαιπωρία στα γκισέ και να εξυπηρετηθούν, γρήγορα και με ασφάλεια από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους.

Ο ψηφιακός χάρτης που έχει δημιουργήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Δήμος Αθηναίων διευρύνεται καθημερινά με νέες ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών ευκολότερη και παράλληλα αποτρέπουν τα φαινόμενα συνωστισμού στις κατά τόπους υπηρεσίες, προστατεύοντας τόσο τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και τους πολίτες.

Συνολικά οι ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Αθηναίων –μαζί με τις 16 που προστέθηκαν αυτές τις μέρες– έχουν φτάσει τις 90, πολλές από τις οποίες αξιοποιούνται ήδη και από άλλους Δήμους της χώρας.

Η πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών (https://eservices.cityofathens.gr) που αναπτύχθηκε και αναβαθμίζεται συνεχώς από τη ΔΑΕΜ Α.Ε., για εξυπηρέτηση με λίγα «κλικ» όσων ζητούν πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και άλλες υπηρεσίες, από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς γραφειοκρατία και ταλαιπωρία, χωρίς αναμονή σε ουρές και χαμένες ώρες από την καθημερινότητα τους, έχει εντυπωσιακή ανταπόκριση από τους Αθηναίους.

Σε διάστημα ενός έτους έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα περισσότεροι από 78.000 πολίτες και επιχειρήσεις και έχουν διεκπεραιωθεί πλήρως ηλεκτρονικά περισσότερες από 63.000 αιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει