Ενημέρωση με ένα κλικ

Μακρινίτσα: “Βοήθεια, έχει έρθει να μας σκοτώσει” – Τα δραματικά λεπτά της τραγωδίας

“Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας”, φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19:40 το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Αμέσως, ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου μπήκε στο περιπολικό και κατευθύνθηκε στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, ο αστυνομικός άργησε να φτάσει, καθώς μπροστά του προπορευόταν ένα φορτηγό.

Αυτά τα λεπτά ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη της τραγωδίας στη Μακρινίτσα. Ο 31χρονος επιτέθηκε στην 28χρονη και στον 30χρονο αδερφό της, με μαχαιριές σε όλο τους το σώμα.

Το άγριο έγκλημα έγινε στις 20:00 το βράδυ, όταν ο 31χρονος εν διαστάσει σύζυγος της κοπέλας, μπήκε στο πατρικό σπίτι των παιδιών και έπειτα από έντονο καυγά κατάφερε στα δύο αδέλφια θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η 28χρονη φέρεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο ενώ ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο. Στο Νοσοκομείο του Βόλου, οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα στους οικείους τους ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Μακρινίτσα

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρισκόταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε κάποια στιγμή ο σύζυγος της 28χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, που – άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με τον 31χρονο να αρπάζει ένα μαχαίρι και να απειλεί τα δύο αδέρφια. Η 28χρονη, σύμφωνα με τον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο, τηλεφώνησε στο «100» ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία. «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19:40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αμέσως, ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου μπήκε στο περιπολικό και κατευθύνθηκε στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, άργησε να φτάσει καθώς μπροστά του προπορευόταν ένα φορτηγό. Τα λεπτά αυτά φαίνεται πως ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη της τραγωδίας. Ο 31χρονος επιτέθηκε στα δύο αδέλφια με μανία, καταφέρνοντάς τους μαχαιριές στο σώμα και μάλιστα σε ζωτικά όργανα.

Η φυγή και η καταδίωξη

Μετά το επεισόδιο ο 31χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, από τα πρώτα κιόλας λεπτά δόθηκε κατεπείγον σήμα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να «χτενίσουν» την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του μακελάρη.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 της Δευτέρας, ο δράστης εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Εκεί ξεκίνησε και η καταδίωξή του από όχημα της Ασφάλειας Βόλου.

Ο 31χρονος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα προς Λεχώνια, συνεχίστηκε προς Άγιο Βλάσιο, έκανε αναστροφή και επέστρεψε στην κατεύθυνση προς Άνω Λεχώνια. Στο σημείο αυτό, όχημα της Ασφάλειας του έκλεισε τον δρόμο για να σταματήσει την πορεία του και τότε εκείνο εμβολίζει το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν επιβαίνοντα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει