Ενημέρωση με ένα κλικ

Αχτσιόγλου για λιανεμπόριο: Μετά το καψόνι η κυβέρνηση δίνει ανεπαρκές επίδομα

Για ανεπαρκές επίδομα κάνει λόγο η Εφη Αχτσιόγλου σε δήλωσή της αναφορικά με τα νέα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, στις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές και τον Απρίλιο.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι, μετά το καψόνι, όπως λέει, στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα ανεπαρκές επίδομα σε μέρος των πληττόμενων επιχειρήσεων, με στόχο να ελέγξει τις αντιδράσεις.

Αναλυτικά η δήλωση της Αχτσιόγλου

“Ο κ. Μητσοτάκης, μετά το καψόνι του στους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας και της Κοζάνης, αφού ανακοίνωσε άνοιγμα καταστημάτων και μια μέρα μετά ο ίδιος το ακύρωσε, αφού τους έβαλε να χρεωθούν από αυτά που δεν έχουν για να ετοιμάσουν τα καταστήματά τους, εν μέσω του πιο παρατεταμένου λοκ-ντάουν στην Ευρώπη, σήμερα υποχρεώθηκε να ανακοινώσει ένα ανεπαρκές επίδομα σε μέρος των πληττόμενων επιχειρήσεων, θεωρώντας πως έτσι θα ελέγξει τις αντιδράσεις. Μάταια. Η αγανάκτηση για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης δεν καλύπτεται.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας απαιτεί σοβαρό σχέδιο, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εργαζομένων και νοικοκυριών. Η κυβέρνηση ξεκάθαρα δεν διαθέτει τίποτα από τα δύο”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει