Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Με κηδειόχαρτο στη βιτρίνα άνοιξαν τα καταστήματα

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι έμποροι της Πάτρας, με αφορμή την απόφαση για αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην πόλη.

Ειδικότερα, όπως είχαν προαναγγείλει οι έμποροι της Πάτρας, άνοιξαν τα καταστήματά τους και τον φωτισμό, χωρίς όμως προσωπικό και χωρίς να εξυπηρετούν τους καταναλωτές.

Παράλληλα ανάρτησαν το κηδειόχαρτο που δημιούργησε ο Σύλλογος και τοποθέτησαν μαύρες σημαίες σύμφωνα με το το tempo24.news.

Μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας είχαν προβεί σε αυτή τη μορφή κινητοποίησης περίπου δύο στα δέκα καταστήματα, ενώ τα υπόλοιπα παρέμεναν κλειστά.

Το κηδειόχαρτο έγραφε: “Με κυβερνητική απόφαση τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 2/, είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε”.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου, προκειμένου να λάβει αποφάσεις, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για καταβολή αυξημένης αποζημίωσης σε επιχειρήσεις των κλάδων στους οποίους εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα τον Απρίλιο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει