Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Χριστογεώργο έως το 2024

Ακόμη ένα βασικό «μέτωπο» στις ανανεώσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, «έκλεισε» το μεσημέρι της Παρασκευής (02/04) ο Παναθηναϊκός. Λίγες ημέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργύρη Καμπετσή για άλλα τρία χρόνια, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ήρθαν σε οριστική συμφωνία (και) με την πλευρά του Νίκου Χριστογεώργου για νέο συμβόλαιο έως το 2024.

Το “deal” με τον 20χρονο γκολκίπερ θα επισφραγιστεί και με υπογραφές πολύ σύντομα, όμως πλέον αυτό είναι το καθαρά τυπικό σκέλος, καθότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα ανανεώσουν την κοινή πορεία τους για άλλα τρία χρόνια, με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του νεαρού τερματοφύλακα.

Η θετική απάντηση της πλευράς του Χριστογεώργου ήρθε μόλις τέσσερις ημέρες μετά το κατ’ ιδίαν ραντεβού που είχε ο νεαρός τερματοφύλακας (Δευτέρα 30/03) με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, όπου φάνηκε να αποδέχεται την τελική πρόταση των «πράσινων», αλλά και το πλάνο για την αξιοποίησή του τα επόμενα χρόνια που του παρουσιάστηκε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει