Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαρδαλιάς: Άνοιγμα του Λιανεμπορίου από 5/4

Το άνοιγμα λιανεμπόριο και με πολύ αυστηρούς περιορισμούς (1 άτομο ανά 25τμ), πλην εμπορικών καταστημάτων  από τη Δευτέρα (5/4)  ως 3 ώρες συνολικά, ενώ θα επιτραπούν και οι διαδημοτικές διαδρομές από αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4 Απριλίου) και μόνο για τα Σαββατοκύριακα για άσκηση, με οικογένεια ή έως 3 άτομα με τον κωδικό 6 και υποχρεωτική χρήση μάσκας ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως έγινε και με τα κομμωτήρια, τόνισε, οι δραστηριότητες που θα ανοίξουν, θα ανοίξουν με κανόνες και με πλήρη εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 5 Απρίλιου θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου πλην καταστημάτων και εμπορικών κέντρων, με τη χρήση ειδικού κωδικού και ως τρεις ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα επιτρέπεται η πώλησης εκτός καταστήματος με ραντεβού με το click away και η πώληση εντός καταστήματος με ραντεβού με click in shop. Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση.

Ανακοίνωσε πως από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα να επιτρέπεται με τη χρήση του κωδικού 6 η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μια οικογένεια.

Αναλυτικά είπε:

«Η κυβέρνηση ύστερα από εισήγηση των επιστημόνων προχωρά σε προσαρμογή των μέτρων. Με δεδομένη την κούραση, το νέο μείγμα των μέτρων με περιορισμούς και επιτήρηση, θα δώσει μικρές ανάσες ελευθερίας. Προϋπόθεση είναι η ατομική ευθύνη και η τήρηση των μέτρων και να αποφευχθούν οι συγκεντρώσεις στα σπίτια και τα πάρτυ.

Μάσκες, αποστάσεις και τήρηση κανόνων υγιεινής. Η πανδημία δείχνει τα δόντια της. Καμία χαλάρωση. Τα μέτρα δεν επιτρέπουν χαλάρωση.

Επιτρέπεται από 05.04.2021 το λιανεμπόριο πλην των εμπορικών με χρήση ειδικού κωδικού και ως 3 ώρες συνολικά. Πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού και εντός καταστήματος (1 πελάτης ανά 25 τετραγωνικά και μέγιστο όριο 20 πελάτες) με ραντεβού.

Από Σάββατο 03.04 και μόνο τα σαββατοκύριακα θα επιτρέπεται η μετακίνηση με το SMS 6 ως 3 άτομα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει