Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε παράνομα καμπαρέ – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Άνοιξε παρά τις απαγορεύσεις για τη διασπορά του κορονοϊού, το κατάστημά του ένας ιδιοκτήτης στη Θεσσαλονίκη, και λειτουργούσε με υπαλλήλους και πελάτες.

Εντός του καταστήματος εντοπίσθηκαν δύο υπάλληλοι και τρεις θαμώνες σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς μεταδοτικής ασθένειας.

Μάλιστα, πρόκειται για το ίδιο μπαρ-καμπαρέ στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, όπου τον προηγούμενο μήνα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του σε θαμώνες, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν αναγκαστεί να επιστρατεύσουν κλειδαρά, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, ενώ εξωτερικά το μαγαζί ήταν εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε εκείνη την αστυνομική έφοδο είχαν συλληφθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης, επτά εργαζόμενες κι ένας πελάτης, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα σήμερα τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί μετέβησαν εκ νέου στο κατάστημα για έλεγχο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν ξανά μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα, μόνο που αυτή τη φορά μπήκαν αιφνιδιαστικά, όταν αυτή άνοιξε μόλις βγήκε πελάτης από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών όπως επίσης για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς περιμετρικά βρέθηκα πάλι δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και εξοπλισμός καταγραφής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει