Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η νέα ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο Κωνσταντίνος Νίκας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αντίπαλος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού της εθνικής ομάδας στο έπος του 2004, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Η σχετική ανακοίνωση του κυρίου Νίκα, έχει ως εξής:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία η επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξη μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεση μου να τον εμπιστευτώ κι εγώ με την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή,
Κωνσταντίνος Νίκας»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει