Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις 26 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 70-74 ετών

Στις 26 Μαρτίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα άτομα ηλικίας 70-74 ετών και αρχές Απριλίου θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας για να μπορούν να κλείσουν ραντεβού τα άτομα ηλικίας 65-69 ετών.

Μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος του μήνα, ενώ για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κόσμου απέναντι στο εμβόλιο της AstraZeneca, μίλησε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών για τη νόσο COVID-19, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε, κατά 98% οι πολίτες προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα να εμβολιαστούν. Σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 29.000 εμβολιασμοί και έχουμε ξεπεράσει το 1.464.000 εμβολιασμούς. Αύριο αναμένεται να έχει ξεπεραστεί το ένα εκατομμύριο των πολιτών που θα έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση.

Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα

Δύο νέα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε ο κ. Θεμιστοκλέους. Πρόκειται για το κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό και το κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου. Επίσης θα προστεθούν 272 νέα εμβολιαστικά κέντρα και συνολικά θα φτάσουν τα 1.073.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει