Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και τι αλλάζει από σήμερα!

Νέο ωράριο λειτουργίας  των σούπερ μάρκετ  θα ισχύει με τα νέα δεδομένα κυκλοφορίας των πολιτών ,το οποίο   διευρύνεται τα Σαββατοκύριακα έπειτα από τις καινούριες αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση  για επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας μέχρι τις 21:00.

Συνεπώς οι ώρες λειτουργίας των σούπερ μάρκετ  θα είναι  από τις 07:00 και θα κλείνουν στις 20:30 όχι μόνο το Σάββατο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αυτό συνεπάγεται πως κάθε επιχείρηση θα μπορεί να διαμορφώσει το δικό της ωράριο λειτουργίας φυσικά με τον περιορισμό να κλείνει πριν από τις 21:00.

Η μετακίνηση των πολιτών θα συνεχίζει να γίνεται με την αποστολή μηνύματος στο 13033 και κωδικό 2, «μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ>> είτε να χρησιμοποιήσουν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης, είτε χρησιμοποιώντας  μια χειρόγραφη δήλωση.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και  για τα καταστήματα τροφίμων γενικότερα, για τα φαρμακεία  και για τα βενζινάδικα.

Να αναφερθεί πως από σήμερα θα βρίσκονται σε λειτουργία τα κομμωτήρια , τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης άκρων καθώς και οι αρχαιολογικοί  χώροι.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει