Ενημέρωση με ένα κλικ

Τροχαίο στη Βουλή: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από ψηλά και φαίνεται καθαρά η στιγμή του δυστυχήματος, όταν η μοτοσικλέτα χτυπά στο υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν έστριψε για να εισέλθει στην Βουλή.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφους Θάνος Κόκκαλης, αναφέρεται ότι, «το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21».

Ο 23χρονος ανέβαινε τη Βασιλίσσης Σοφίας με τη μοτοσικλέτα του, κινούμενος στη δεξιά λωρίδα, ενώ αριστερά της μηχανής ήταν το ταξί, με την ίδια κατεύθυνση.

Στο αντίθετο ρεύμα, το υπηρεσιακό όχημα έστριβε για να περάσει στην είσοδο του κοινοβουλίου.

Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε, όχι όμως και ο 23χρονος που κινούνταν δίπλα του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος του ΙΧ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι σηματοδότες ανόδου και καθόδου της Β. Σοφίας ήταν στο πράσινο, ωστόσο η είσοδος των οχημάτων στο παρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει