Ενημέρωση με ένα κλικ

Κρήτη:Το μεσημέρι το “τελευταίο αντίο” στον μικρό Ζαχαρία – Βαφτίστηκε η αδελφή του

Έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη ο μικρός Ζαχαρίας από την Κρήτη, ο οποίος έπεσε μέσα σε ένα βαρέλι με ασβεστόνερο το απόγευμα της Τετάρτης.

Νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού της μονάδας, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο στο αγοράκι.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, μίλησε στο MEGA, αναφέροντας ότι η κατάσταση του παιδιού ήταν πολύ κρίσιμη και δόθηκε μεγάλη μάχη από τους ιατρούς και τους διασώστες.

Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ωστόσο το παιδί έμεινε αρκετό χρόνο χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος”, είπε σχετικά.

H οικογένεια λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το αγοράκι, βάφτισε το 5 μηνών κοριτσάκι της, θέλοντας να τηρήσει την παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει από τη ζωή κάποιο άλλο, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο φανερά συγκινημένος είπε στο cretapost: “Είμαι συγκλονισμένος, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό για όλους μας. Βιώνουμε μία τραγική κατάσταση με απόλυτο σεβασμό και σιωπή, η οποία πολλές φορές είναι εκκωφαντική”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει