Ενημέρωση με ένα κλικ

Εισήγηση για μερικό άνοιγμα: Τι αλλάζει σε αρχαιολογικούς χώρους και SMS με κωδικό 6

Προς λελογισμένο άνοιγμα με ασφάλεια, παρά τον υψηλό αριθμό των κρουσμάτων, οδηγείται η πολιτεία, αφού ο καιρός βελτιώνεται και η διάρκεια της μέρας μεγαλώνει. Σε αυτό το πλαίσιο, θα δοθεί έμφαση οι όποιες συναθροίσεις να διεξάγονται σε ανοιχτούς χώρους, πάντα με μάσκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αναμένεται να εισηγηθεί την Παρασκευή στην κυβέρνηση απαγόρευση από τις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα όπως τις καθημερινές.

Η επιτροπή θα εισηγηθεί να ανοίξουν και οι αρχαιολογικοί χώροι, ενώ θα συζητηθεί το SMS με αριθμό 6 να περιλαμβάνει και μετακίνηση με αυτοκίνητο χωρίς περιορισμό πεζή ή ποδήλατο, και να ανοίξουν κομμωτήρια/κέντρα αισθητικής στις 22 Μαρτίου με ραντεβού, καθώς διαπιστώθηκε ότι η δραστηριότητα συνεχίζεται παράνομα κατ’ οίκον, επιβαρύνοντας την κατάσταση. Παράλληλα, αυξάνονται τα τεστ σε περιοχές μεγάλης διασποράς

Όσο αφορά το λιανεμπόριο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα συζητηθεί την άλλη Παρασκευή για το πότε και πώς θα ανοίξει, και πάντοτε ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων, ενώ η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων πάει πιο πίσω.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την Τετάρτη κάποιες αλλαγές στα μέτρα “ώστε να γίνουν εκ νέου ενεργοί οι πολίτες μας”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει