Ενημέρωση με ένα κλικ

Τροχαίο μπροστά στη Βουλή με υπηρεσιάκο όχημα

Στο τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή, έξω από τη Βουλή, όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, αναφέρονται πηγές του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου “δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής”, αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στη Βουλή, όπου ήταν σε εξέλιξη η ώρα του Πρωθυπουργού, ενώ το υπηρεσιακό όχημα επέστρεφε από κάποια δουλειά πίσω στο κοινοβούλιο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σημειώνεται ότι ο “εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει