Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: Αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και τις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται”, σημείωσε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Για τις διαδηλώσεις, είπε ότι “την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες”.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την ώρα που γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο της πανδημίας οι καθημερινές διαδηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ιό.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε, επίσης, ότι συμπληρώνοντας πως αν για τον Κουφοντινα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More