Ενημέρωση με ένα κλικ

All Star Game – Giannis: “Ήθελα σαν τρελός τον τίτλο του MVP”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά το All Star Game ότι ήθελε σαν τρελός τον τίτλο του MVP. Ένα τρόπαιο που μέχρι χθες έλειπε από τη συλλογή του. Στον αγώνα έκανε τα πάντα, καθώς σημείωσε 35 πόντους με το ασύλληπτο 13/13 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βραβείο του MVP έφτασε στα χέρια του Giannis κι έβαλε το όνομά του δίπλα στον Τζόρνταν!

Πιο συγκεκριμένα ο Ελληνας σούπερ σταρ έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία του ΝΒΑ που έχει κατακτήσει τον τίτλο του MVP κανονικής περιόδου, του All Star Game αλλά και του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς.

Οι άλλοι δύο που έχουν πετύχει αυτό το ρεκόρ είναι οι Μάικλ Τζόρνταν και Κέβιν Γκαρνέτ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο «Giannis» δήλωσε τα εξής:

«Είναι σημαντικό που θα έχω ένα βραβείο με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στο σπίτι μου. Το ήθελα σαν τρελός και πέρυσι. Φέτος ήθελα να το διασκεδάζω, έπαιξα καλά και ξέρω ότι ο Κόμπι θα ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι πολύ όμορφο να έχω τον Λίαμ να με βλέπει στο πρώτο του All-Star Game, να με βλέπει να παίζω καλά. Στο τέλος της ημέρας θέλω ο Λίαμ να βλέπει κάποιον που διασκεδάζει και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, με νοιάζει να βλέπει αυτό που θέλω.

Όταν αρχίζεις να διασκεδάζεις, δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όλα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν. Θεωρώ ότι ο φόβος και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν, θα έχεις είτε το ένα, είτε το άλλο. Αυτή τη χρονιά επέλεξα τη διασκέδαση. Σε κάθε ματς προσπαθώ να απολαμβάνω την προθέρμανση, τον αγώνα, τους συμπαίκτες μου, δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δεν σκέφτομαι τον προορισμό. Με ενδιαφέρει το τώρα, μπορούμε να το απολαύσουμε. Δεν είναι ότι το λέω μόνο στο μπάσκετ, το λέω και στη ζωή μου και μέχρι στιγμής λειτουργεί.

Είπα στον Γιόκιτς ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε φοβερή εκπομπή! “Nico and Giannis” ή κάτι τέτοιο. Προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο μπορώ, δεν θέλω να το θεωρώ δεδομένο. Ήταν το πέμπτο μου All-Star Game και ανυπομονώ να φτάσω μέχρι το δέκατο. Ο ΛεΜπρόν έχει 17, είναι παρανοϊκό. Μιλγουόκι, αυτό το βραβείο είναι για εσένα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει