Ενημέρωση με ένα κλικ

Καιρός: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα

Τοπικές βροχές αναμένονται το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021.

Θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο.


Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές αναμένονται έως το μεσημέρι στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Στη συνέχεια τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα δυτικά και νότια θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 18, στη Θεσσαλία από 8 έως 21, στην Ήπειρο από 6 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 9 έως 17, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 19, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 και στην Κρήτη από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά θα γίνουν δυτικοί ίδιας έντασης και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι και προς το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει