Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεωργιάδης: Η ταύτιση Τσίπρα – Κουφοντίνα επιβεβαιώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου

“Η ταύτιση Τσίπρα – Κουφοντίνα επιβεβαιώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου που η συγκυρία το έφερε στην εξουσία”, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα “Παραπολιτικά”, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι ως πρωθυπουργός, έκανε τα χατίρια του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρα Αριστερά και φίλος τρομοκρατών.

Ανέφερε πως “ο Δημήτρης Κουφοντίνας φέρεται σαν ένας κακομαθημένος άνθρωπος ο οποίος ως κοινωνικός επαναστάτης θεωρεί πως η Δημοκρατία πρέπει να του φέρεται διαφορετικά”.

Σημείωσε πως είναι μεγάλος λάθος του Αλέξη Τσίπρα να νομίζει πως θα αναβιώσει ένας Δεκέμβριος του 2008 καθώς όπως είπε η συνθήκη στην κοινωνία σήμερα είναι διαφορετική.

Θύμισε επίσης πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής έκανε μια σοβαρή καταγγελία λέγοντας ότι η αλλαγή του ποινικού κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ και η μείωση των ποινών σε ορισμένα αδικήματα έκρυβε μια σκοπιμότητα..

Τέλος, τόνισε πως το υπουργείο έχει εκπονήσει σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς, αναγνώρισε πως ο κόσμος έχει κουραστεί από το lockdown και η πίεση στο σύστημα υγείας είναι μεγάλη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει