Ενημέρωση με ένα κλικ

NBA: Ο Ντουράντ θα χάσει το All Star στην Ατλάντα

Χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ θα διεξαχθεί το εφετινό All Star του ΝΒΑ. Ο «αστέρας» των Μπρούκλιν Νέτς, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό μηρό και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος στις 7 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στην Ατλάντα.

Ο κορυφαίος άσος, έχει απουσιάσει από έξι αγώνες των Νετς στο πρωτάθλημα, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή του στα παρκέ, ο προπονητής του, Στιβ Νας έκανε λάθος εκτιμώντας αρχικά ότι αυτό ίσως να συμβεί στις 5 Μαρτίου.

«Οι τελευταίες εξετάσεις (σ.σ. μαγνητική τομογραφία) δείχνουν τον τραυματισμό του πιο ξεκάθαρα. Είμαστε σίγουροι, ότι ο Ντουράντ θα επιστρέψει στο καλύτερο του επίπεδο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ πλέον η εκτίμηση για την επιστροφή του στα γήπεδα, κάνει λόγο για τις 10 Μαρτίου.

Την θέση του Ντουράντ θα πάρει ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασισθεί εάν θα κρατήσει τον ρόλο και την ιδιότητα του αρχηγού στην μία από τις ομάδες του All Star.

Σε περίπτωση που η διοργανώτρια Αρχή αποφασίσει να αφαιρέσει την… αρχηγία από τον Ντουράντ, πιθανότερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει