Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή που αλλάζει τα πάντα

Η μεγάλη στιγμή στις Άγριες Μέλισσες έφτασε, με τη δίκη του Μάνου Βόσκαρη, με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στη συνέχεια δεν μπορεί να τις φανταστεί κανείς.

Ξεκινάει η δίκη του Μάνου Βόσκαρη και αυτό θα είναι η βασική πλοκή στις Άγριες Μέλισσες που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτής, θα έχουμε μια καθοριστική επιστροφή από τα παλιά, του δεσμοφύλακα της Ελένης, του Λάζαρου Γκούμα. Θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του Μάνου Βόσκαρη, για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές Θεσσαλίας. Αυτό ανατρέπει τα πάντα.

Ωστόσο, όπως είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, θα έχουμε και άλλη μία μεγάλη ανατροπή. Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου.

Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα, είπε ο δημοσιογράφος για τη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει