Ενημέρωση με ένα κλικ

Έρχονται άμεσα 957 προσλήψεις στο πρόγραμμα δακοκτονίας

Με αίτημα του ίδιου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού αναμένονται να προχωρήσουν στην πρόσληψη 957 ατόμων για τη στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας, εν όψει της νέα περιόδου. Το αίτημα κατατέθηκε στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών.

Οι προσλήψεις Το αίτημα αφορά στην πρόσληψη:

  1. για 6,5 μήνες 209 γεωπόνων, ή ελλείψει αυτών κατά σειρά, τεχνολόγων φυτικής παραγωγής, Θερμοκηπιακών καλλιεργειών, ανθοκομίας και Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων
  2. για 34 ημερομίσθια ανά άτομο,
  3. για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών 334 εργατοτεχνητών για 60 ημερομίσθια ανά άτομο, για διάστημα 6,5 μηνών, 414 εργατοτεχνητών.

Το ύψος της δαπάνης που θα προκύψει για την πρόσληψη του αιτουμένου προσωπικού, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 3.181.144 € για το οικονομικό έτος 2021 σε βάρος των προϋπολογισμών των Περιφερειών, η οποία θα καλυφθεί από τους αποδιδόμενους σε αυτές Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό ύψος του ποσού που διαθέτει το Υπουργείου Εσωτερικών στις Περιφέρειες της χώρας, μέσω των ΚΑΠ, αποκλειστικά και μόνο για κάλυψη των δαπανών δακοκτονίας για το τρέχον έτος ανέρχεται στα 20.954.300 €.

Πηγή: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More