Ενημέρωση με ένα κλικ

Κούγιας για Λιγνάδη: Στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση

Για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε o Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο και συνήγορο υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού, ακόμα δεν έχουν τη δικογραφία στα χέρια τους και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA o Αλέξης Κούγιας, οι δυο τους μίλησαν επί πολλές ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.

Η δικογραφία, όπως είπε ο γνωστός δικηγόρος, δεν βρίσκεται ακόμα στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη. Υποστήριξε δε ότι όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

“Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα ο Λιγνάδης, επειδή ήταν επιλογή της Μενδώνη, εξήγησε.

Όπως υπογράμμισε, η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας. Πάντως, τόνισε, “αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω”.

Συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης ότι θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

Όσον αφορά στους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης. “Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα”, είπε σχετικά.

Τέλος για την ανακρίτρια, ευχήθηκε να μπορέσει να αντέξει το βάρος. “Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις”, κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει