Ενημέρωση με ένα κλικ

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Διαψεύδει τις φήμες για δημιουργία κέντρου μεταναστών

Στη διάψευση της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών προχώρησε ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τις φήμες ως “πέρα για πέρα αναληθείς” υπογραμμίζοντας ότι “διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα”.

Χαρακτηριστικά, ο δήμος αναφέρει:

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αφορμή τις φήμες που διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα και αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, ξεκαθαρίζει ότι είναι πέρα για πέρα αναληθείς.

Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της Αστυνομίας με το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι δε προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία

Ο Δήμαρχος προτίθεται να τοποθετηθεί αναλυτικά για το θέμα, στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για το lockdown”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More