Ενημέρωση με ένα κλικ

Ηλιόπουλος: H κ. Μενδώνη παραδέχθηκε ότι συγκάλυπταν τον κ. Λιγνάδη

Με τη χθεσινή της συνέντευξη, η κ. Μενδώνη παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι η ίδια και ο κ. Μητσοτάκης για 20 μέρες συγκάλυπταν τον κ. Λιγνάδη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Είπε ότι η κ. Μενδώνη παραδέχθηκε ότι μία καταγγελία που πυροδότησε τις εξελίξεις ήταν αυτή του Νίκου Σ. και πως “όταν είχε δημοσιευτεί αυτή η επώνυμη καταγγελία, αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού ήταν να ζητήσει η ίδια, την παρέμβαση της Δικαιοσύνης”.

“Αντίθετα, για 20 μέρες συγκάλυψε το θέμα”, τόνισε, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5 FM».

Πρόσθεσε ότι η υπουργός “μιλούσε γενικά και αόριστα για τοξικό κλίμα και για ανώνυμες καταγγελίες, ενώ πριν λίγες μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλεγε ότι ο κ. Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και βουλευτές της ΝΔ όπως ο κ. Μαρκόπουλος, έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα εκ του μη όντος”.

Σημείωσε ότι αυτό που άλλαξε χθες είναι ότι η κ. Μενδώνη “σύρθηκε ουσιαστικά σε αυτή τη συνέντευξη, από το βάρος των εξελίξεων και της κατακραυγής”, ενώ χαρακτήρισε εξοργιστικό ότι δεν παραιτήθηκε.

Σχολίασε, δε, ότι “ήταν αρκετά παράξενη η αποστροφή της κ. Μενδώνη ότι τους “εξαπάτησε” ο κ. Λιγνάδης”.

“Ποιους εξαπάτησε; Συνομίλησε και ο κ. Μητσοτάκης μαζί του αυτές τις μέρες;”, αναρωτήθηκε και έθεσε το ερώτημα “από πότε οι υπουργοί έχουν ανακριτικά καθήκοντα, ώστε να εξετάσουν αν ο κ. Λιγνάδης είναι ή δεν είναι επικίνδυνος;”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει