Ενημέρωση με ένα κλικ

Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα

Με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν και σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, τα σούπερ μάρκετ, ειδικότερα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτό, επειδή και το Σαββατοκύριακο ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 ως τις 05:00 της επομένης. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά ως τις 17:00. Αύριο θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 και θα κλείσουν επίσης στις 17:00.

Το ίδιο ισχύει για τα καταστήματα τροφίμων γενικότερα, για τα φαρμακεία και για τα βενζινάδικα. Κλείνουν, δηλαδή, επίσης στις 17:00.

Για να μεταβούν σε κάποιο σούπερ μάρκετ, οι καταναλωτές είναι υποχρεωμένοι, είτε να αποστείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης [σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), είτε να χρησιμοποιήσουν την αντίστοιχη βεβαίωση κίνησης, είτε μια χειρόγραφη δήλωση.

Επιπλέον, τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο με click away.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More