Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα ανεργίας: Δείτε εάν δικαιούστε τη δίμηνη παράταση του ΟΑΕΔ

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν μεταξύ άλλων και στο επίδομα ανεργίας και τη δίμηνη παράταση που θα δώσει ο ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος του Φλεβάρη ο ΟΑΕΔ αναμένεται να προκαταβάλει στους ανέργους τον πρώτο μήνα από τη δίμηνη παράταση για όσους έληξε το επίδομα ανεργίας εντός Ιανουαρίου.

Βέβαια, αυτό το οποίο αναφέρουν πηγές εντός του ΟΑΕΔ στο Dimosio.gr, είναι ότι “Αναμένουν τη δημοσίευση της ΚΥΑ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις πληρωμές για τον Γενάρη”.

Έρχεται νέα δίμηνη παράταση στο επίδομα ανεργίας Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι από το ρεπορτάζ έως στιγμής προκύπτει ότι  για όλους/-ες εργαζόμενοι/-ες που έχει λήξει το επίδομα ανεργίας τους τον Φλεβάρη και τον Γενάρη δικαιούνται την δίμηνη παράταση του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο σε όσους λήγει το επίδομα ανεργίας τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη, αναμένεται να υπάρξει παράταση για 2 μήνες άσχετα αν είχαν πάρει παράταση μέσα στο 2020.

Αυτοί δεν θα λάβουν την παράταση Να σημειωθεί, ότι όπως μαθαίνουμε τη δίμηνη παράταση δεν θα τη λάβουν όσων το επίδομα ανεργίας έληξε τον Νοέμβριο και παίρνουν δίμηνη παράταση τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Το δικαίωμα στη δίμηνη παράταση αφορά δηλαδή αποκλειστικά λήξη επιδόματος ανεργίας και όχι λήξη δίμηνης παράτασης.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει