Ενημέρωση με ένα κλικ

Σχολεία: Κανονικά θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σε Ωραιόκαστρο, Λαγκαδά και Βόλβη

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη, όλα τα σχολεία στους δήμους Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά και Βόλβης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Στους τρεις παραπάνω δήμους ανοιχτοί ήταν σήμερα μόνο οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ από αύριο οι μαθητές των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των γυμνασίων επιστρέφουν στα διά ζώσης μαθήματα.

Για την υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία ανακοινώθηκε πως τα μαθήματα στον δήμο Σερρών σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς θα ξεκινήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, 18 και 19 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Επίσης, αναστέλλεται για το ίδιο χρονικό διάστημα η λειτουργία του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Γυμνασίου Σερρών με λυκειακές τάξεις, λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν κατά την αποχώρηση των μαθητών τις νυχτερινές ώρες και τα μαθήματα θα γίνονται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More