Ενημέρωση με ένα κλικ

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση των κτηνοτρόφων

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση των τριών κτηνοτρόφων, οι οποίοι αγνοούνταν και στήθηκε επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, στον Ψηλορείτη στην περιοχή Αραβάνες στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr ύστερα από αρκετές ώρες αγωνίας που ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους, οι τρεις άνδρες έδωσαν σημεία ζωής.

Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου, οι κτηνοτρόφοι απάντησαν στο τηλέφωνο και είναι καλά στην υγεία τους.

Επειδή πρόκειται για δύσβατο σημείο τα μηχανήματα ανοίγουν το δρόμο για να κατέβουν οι τρεις κτηνοτρόφοι από το σημείο.

Ορειβατική ομάδα οκτώ ανδρών της ΕΜΑΚ, με ένα ερπιστριοφόρο και ένα drone, επιχειρούσε από νωρίς στη χιονισμένη περιοχή.

Νωρίτερα ο δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κόκκινος ανέφερε στο neakriti.gr: “Ο ένας από τους τρεις είναι ο αντιδήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Κουλούκωνα ο οποίος μετέβη στην περιοχή Αραβάνες μαζί με τον αδερφό και τον κουνιάδο του. Το ανησυχητικό είναι ότι από το βράδυ της Τρίτης δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More