Ενημέρωση με ένα κλικ

Περιφέρεια Αττικής: Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Κλειστές θα παραμείνουν τη Δευτέρα όλες οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών εξαιτίας της κακοκαιρίας, με απόφαση της Περιφερειακής Αρχής.

Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί το πρωί της Δευτέρας H Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των τοπικών αρχών.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση καθώς η ασφάλεια των μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία, είναι η απόλυτη και μόνη προτεραιότητά μας. Στην Αττική αναμένονται τα επόμενα 24ωρα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, γεγονός που καθιστά τον κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα πολύ μεγάλο. Αυτό δεν θα το διακινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση. Θα παρακολουθούμε και θα αξιολογούμε συνεχώς την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων, με στόχο να παρέμβουμε όπου και αν απαιτείται, για την καλύτερη προστασία των πολιτών».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει