Ενημέρωση με ένα κλικ

Πελώνη για lockdown: Φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά

Το επόμενο βήμα και η αξιολόγηση της κατάστασης θα είναι στο επίκεντρο της σύσκεψης που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι καθώς ο πρωθυπουργός έλειπε χθες σε Κύπρο και Ισραήλ, σήμερα θα ενημερωθεί για την κατάσταση προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις, τις οποίες όπως είπε, θα δούμε μετά τη σύσκεψη.

“Ανησυχία υπάρχει πάντα, φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά”, τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος. Πρόσθεσε ότι κατανοεί την κόπωση που υπάρχει αλλά καθώς οι επόμενοι δύο μήνες είναι δύσκολοι, χρειάζεται υπομονή από όλους μέχρι την άνοιξη.

Σχετικά με τις δηλώσεις των ειδικών στα ΜΜΕ, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι χρειάζεται ενιαία φωνή και περισσότερη αυτοσυγκράτηση και όχι έκθεση υποκειμενικών απόψεων, οι οποίες προκαλούν σύγχυση στην κοινωνία.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία και τις επικρίσεις για συνωστισμό, τόνισε ότι οι εικόνες αδίκησαν την ουσία της περιοδείας. Όπως είπε ο πρωθυπουργός πήγε για συγκεκριμένο λόγο στην Ικαρία και είναι συνειδητή επιλογή να επισκέπτεται τα νησιά και τα χωριά της χώρας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει