Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Προς σκληρό lockdown η Αττική

Σύσκεψη εκτάκτως συγκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των Βασίλη Κικίλια, Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά και Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, έθεσε στο “τραπέζι” και επίσημα το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown στην Αττική, αναφέροντας στο Open ότι εάν και τα σημερινά δεδομένα της πορείας της πανδημίας είναι ανησυχητικά, δήλωσε στο Open ότι θα εισηγηθεί ένα “σύντομο, ολικό lockdown’, αντίστοιχο με του περασμένου Μαρτίου.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι οι αναλύσεις που λαμβάνει από τις επιτροπές δείχνουν ότι η Ελλάδα, μπαίνει στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού και το Σύστημα Υγείας δέχεται πολύ μεγάλη πίεση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η εισήγηση του κ. Κικίλια θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από την κυβέρνηση ζήτησε ωστόσο να δοθεί χρόνος για την λήψη των όποιων αποφάσεων, για να μην υπάρξει ξανά πισωγύρισμα και εικόνα που δεν είναι σωστή, δίνοντας την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να λέει διάφορα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει