Ενημέρωση με ένα κλικ

Δημόσιο: Ανοίγουν προσλήψεις για 1.700 νέες θέσεις εργασίας

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες προσλήψεων, για να ανοίξουν 1.700 νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας για τις προσλήψεις στο δημόσιο, ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να προκηρυχθούν περί τις 1.700 θέσεις εργασίας για αντίστοιχες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα ατόμων που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/1998 (Άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και παιδιά Αναπήρων Πολέμου).

Αυτό εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που είχε με αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ).

Όπως εξήγησε, το μέτρο αυτό είχε ήδη δρομολογηθεί κατά τους τελευταίους μήνες μετά από συνεννόηση των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και Εσωτερικών και αφορά στη ρύθμιση μιας πολυετούς εκκρεμότητας σε σχέση με την ανωτέρω κατηγορία συμπολιτών μας.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει