Ενημέρωση με ένα κλικ

Παπαθανάσης: Οι ειδικοί κρίνουν την κινητικότητα και το άνοιγμα των δραστηριοτήτων

Το γεγονός ότι οι ειδικοί κρίνουν την κινητικότητα και το άνοιγμα της κάθε δραστηριότητας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στο MEGA, επεσήμανε πως “επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλα τα φυσικά καταστήματα, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία του φυσικού καταστήματος”.

“Αυτή τη στιγμή δε χωρά στο μοντέλο των επιδημιολόγων αυτή η κινητικότητα, ώστε να λειτουργούν όλα τα καταστήματα με ραντεβού”, σημείωσε ο ίδιος.

Για την εστίαση τόνισε πως η πολιτεία θα συνεχίσει να την στηρίζει και πρόσθεσε «τη σεβόμαστε πολύ, καθώς φτάνουμε στο τέλος θα τύχει της δέουσας προσοχής και στήριξης».

Μίλησε και για τα γυμναστήρια, για τα οποία είπε ότι σε μια κρίση σαν και αυτή, θα πρέπει όπως και το υπόλοιπο λιανεμπόριο, να μπουν προσεκτικά μέσα στην κινητικότητα.

Ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε στη συνέχεια ότι η απαραίτητη ανοσία για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, θα έχει επιτευχθεί τον Μάιο με Ιούνιο, εφόσον αποσταλούν οι ανάλογες ποσότητες εμβολίων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει