Ενημέρωση με ένα κλικ

Σήφης Βαλυράκης: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τον θάνατό του;

Μετά την κατάθεση του μάρτυρα “κλειδί”, ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε ένα επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος να πλησιάζει το φουσκωτό του πρώην Υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, να ακολουθεί λεκτικός διαπληκτισμός και επικίνδυνες μανούβρες, έρχονται στο “φως” και βίντεο που χρονολογούνται την ώρα του καταγγελθέντος επεισοδίου.

Τρεις γυναίκες, που βρίσκονταν την ίδια ώρα κοντά στο σημείο, όπου ο πρώην βουλευτής βρήκε το θάνατο, κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο, μια παράξενη δραστηριότητα στη θάλασσα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” η μία εξ αυτών τόνισε:

“Φαίνεται αμυδρά μια κυκλική κίνηση στο νερό στο βίντεο που έχω. Φαίνεται θολά μέσα στο νερό κάτι… Σαν να έχει γίνει μια κυκλική κίνηση ενός πλοιαρίου. Το είδα όμως, με τις φίλες μου, με το ζουμ από το κινητό μου.

Ένα μόνο πλοιάριο είδα. Μαγνητοσκόπησα μια πανοραμική εικόνα και είδα μια αλλαγή χρώματος στο νερό. Μιλάω όμως για ένα πλοιάριο, για ένα… Στο βίντεο δεν φαίνεται το πλοιάριο.

Ξεχωρίσαμε ότι δεν ήταν κάτι άλλο, δεν ήταν θαλάσσιο ζώο ή οτιδήποτε. Ήταν ένα σκαφάκι, δεν μπορώ να προσδιορίσω αν ήταν φουσκωτό, αν ήταν αλιευτικό ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν σκαφάκι που κινούνταν συμμετρικά σε κύκλους.

Μας έκανε εντύπωση γιατί μέσα σε μια πάρα πολύ ήρεμη θάλασσα, είδαμε κάτι να κινείται και να ξεχωρίζει”, τόνισε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει