Ενημέρωση με ένα κλικ

Λοβέρδος: Μπορώ καλύτερα από την Γεννηματά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Αιχμές για την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά στο ΚΙΝΑΛ, άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας μάλιστα ότι “μπορώ καλύτερα”.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6”, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι η αμφιθυμία της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ “μέχρι στιγμής σε πολλά θέματα έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα”.

Σημείωσε δε πως βασικό πρόβλημα του ΚΙΝΑΛ είναι να απαγκιστρωθεί από την στασιμότητα, “να μην την αναπαράγει άλλο”.

Όσον αφορά στις συνεργασίες, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι “σε αυτά τα ποσοστά είναι δύσκολες, διότι θα το καταπιούν. Γίνεσαι, ευάλωτος πολιτικά”.

Μπορώ να πετύχω, να συμβάλω, ώστε να επιτύχουμε τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών του, που θα το καταστήσει κύριο παράγοντα, ένα μάχιμο κόμμα” υπογράμμισε.

Απαντώντας στο αν η υποψηφιότητά του ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία, όπως του καταλογίζουν αρκετοί, σημείωσε ότι “κανείς δεν έχει τολμήσει να μου το πει και να με κοιτάει στα μάτια, ”εσύ είσαι δεξιός”, κανείς δεν μου το έχει πει. Και αυτό, όπως εξήγησε στο πολιτικό μου έργο, όταν ήταν κόμμα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ και τις μεταρρυθμίσεις που έφερε από τα υπουργεία που υπηρέτησε”, τόνοσε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε επίσης την άρνησή του για σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως διέσυρε και τραυμάτισε την έννοια του προοδευτισμού.

Όταν είσαι στο 6%, αυτός που σου προτείνει συνεργασία θέλει να σε καταπιεί, δεν θέλει να σε σεβαστεί, αν παρακάμψεις τα μεγέθη της πολιτικής δύναμης, τότε κακό του κεφαλιού σου” είπε, ενώ υπογράμμισε την αυτόνομη πορεία του Κινήματος και την ενίσχυσή του.

Τέλος, αναφορικά με την καθαίρεσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και για το αν αισθάνεται πικρία για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά, είπε πως “έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Ό,τι αισθάνθηκα, το είπα στη δήλωσή μου. Δεν ασχολούμαι”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει