Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: 12χρονη αθλήτρια θύμα του προπονητή της

Νέα φρίκη από την αποκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και στην Ομοσπονδία Ελληνορωμαϊκής Πάλης.

Όλα συνέβησαν πριν από περίπου τρία χρόνια, με έναν 47χρονο προπονητή να αποπλανεί 12χρονο (τότε) κορίτσι. “Μήπως η κόρη σου τα ‘θελε” ήταν η αντίδραση μεγαλοπαράγοντα στους γονείς του παιδιού. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης και τις επόμενες μέρες θα γίνει το Εφετείο.

Η νέα υπόθεση που βλέπει το φως τη δημοσιότητας, αφορά σε μια 12χρονη αθλήτρια της ελληνορωμαϊκής πάλης και στον 47χρονο προπονητή της και συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια.

Για την ακρίβεια, τo περιστατικό συνέβη το 2016 και η καταγγελία έγινε μόλις η μητέρα βεβαιώθηκε για την κατάσταση. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες.

Το γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτού του άρρωστου σκηνικού ήταν όταν τον Ιούλιο του 2016, η 12χρονη ακολούθησε τον προπονητή, με τη συναίνεση των γονιών της, σε προπονητικό καμπ στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που τώρα βλέπουν το φως, το κορίτσι, ανέβασε υψηλό πυρετό και αρρώστησε με πυελονεφρίτιδα χωρίς όμως να ενημερώνεται η μητέρα, η οποία έμαθε εκ των υστέρων και από τις φήμες που άρχισαν να εξαπλώνονται στις ομάδες των άλλων αθλητριών αλλά και των μητέρων τους, ότι όσο ήταν άρρωστη, η 12χρονη στην Καλαμπάκα έμενε στο δωμάτιο του προπονητή της.

Φοβούμενη ότι θα το μάθαινε, η 12χρονη ομολόγησε η ίδια το γεγονός στην μητέρα της, η οποία έκτοτε άρχισε να παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει