Ενημέρωση με ένα κλικ

Κουρμπέλης: Επέμβαση στους κοιλιακούς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στους κοιλιακούς ο Δημήτρης Κουρμπέλης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επέμβαση ήταν επιτυχής, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» να αναμένεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Η ενημέρωση για την επέμβαση του Κουρμπέλη αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε σήμερα σε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών-κήλης. Η επέμβαση έγινε στο «Υγεία» και την πραγματοποίησε ο διευθυντής της Α΄ χειρουργικής κλινικής, Περικλής Χρυσοχέρης. Το ιατρικό τιμ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την έκβαση της επέμβασης. Ο Κουρμπέλης θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας».

Από την πλευρά του, ο παίκτης «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία του μετά το χειρουργείο με το εξής μήνυμα: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Όλα καλά, προχωράμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More