Ενημέρωση με ένα κλικ

“Βόμβα” Μπεκατώρου: Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτριάς της

Για περίπου τρεις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου, ενώ κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτριάς της!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ολυμπιονίκης δεν έμεινε μόνο στην δική της υπόθεση κακοποίησης, αλλά προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα: αναφέρθηκε σε περίπτωση συναθλήτριας της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί!

Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της, εκτός από τη δίκη της περίπτωση, δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση όπως όλα δείχνουν τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει