Ενημέρωση με ένα κλικ

Λιανεμπόριο: Ανοίγει στις 18/1 με… μέτρα

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου, με τις μεθόδους click away, αλλά και το νέο click in a shop, θα γίνει από Δευτέρα (18/1), καθώς η επιτροπή των λοιμοξιολόγων άναψε το “πράσινο φως” για τη λειτουργία των καταστημάτων.

Επίσης αναμένεται να επαναλειτουργήσουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κέντρα περιποίησης νυχιών με προκαθορισμένα ραντεβού.

Η λειτουργία των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου αναμένεται να γίνει με βασικό περιορισμό τα 4 άτομα ανά 100 τμ., ενώ οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν στείλει sms στο 13033 με κωδικό 2 (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα), το οποίο θα έχει διάρκεια δυο ωρών.

Όμως, στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, θα γίνεται μόνο με click away και πιο συγκεκριμένα στη Δυτική Αττική, η Ροδόπη, η Βοιωτία και όλες οι περιοχές που βρίσκονται σε καθεστώς τοπικού lockdown.

Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων αφορά το σύνολο του λιανεμπορίου και τα κομμωτήρια. Πάντως, οι ειδικοί, στη διάρκεια της συνεδρίασης, του επισήμαναν ότι το λιανεμπόριο μπορεί να ανοίξει από τη Δευτέρα, αλλά με προϋποθέσεις, όπως τα αυξημένα τεστ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει