Ενημέρωση με ένα κλικ

Κλειστά σχολεία σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, μετά την έντονη χιονόπτωση που είχε χθες στην περιοχή και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν εκεί.

Με απόφαση του δημάρχου, Βασίλη Γιαννάκη, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα σχολεία ειδικής αγωγής του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες), καθώς και λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δηλαδή το υποχρεωτικό άνοιγμα των παραθύρων.

Παράλληλα, ο Άνθιμος Μπιτάκης, δήμαρχος Αμυνταίου, με απόφασή του ανακοίνωσε ότι σήμερα τα σχολεία Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) του Δήμου Αμυνταίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με νεότερη απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη και λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, τα σχολεία στον δήμο Πρεσπών δεν θα λειτουργήσουν σήμερα.

Τέλος, κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στον Δήμο Εορδαίας. Την απόφαση έλαβε ο δήμαρχος Π. Πλακεντάς, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης.

Ανάλογες ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν και από άλλους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει