Ενημέρωση με ένα κλικ

Παπαθανάσης: Δε βοηθάνε οι προβλέψεις για το άνοιγμα

Για τις μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Παράλληλα, σε συνέντευξη του στο newmoney.gr, παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης για τις μεγάλες στρατηγικού χαρακτήρα επενδύσεις που εγκρίθηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Παπαθανάσης χαρακτηρίζει το click away μέτρο που “δουλεύει” στην αγορά και τονίζει ότι “παραμένει προτεραιότητά μας, έναντι των άλλων σχεδίων μας, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες”.

Ο υπουργός δηλώνει ότι “είμαστε έτοιμοι”, ενώ επισημαίνει ποια είναι τα μέτρα στήριξης εφεξής που έχουν στο επίκεντρο τις μικρές επιχειρήσεις, προαναγγέλλει τα της πλατφόρμας της Επιστρεπτέας προκαταβολής και του 6ου κύκλου από τα μέσα Μάρτη.

Επιπλέον, μιλά για τη λειτουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων από επιχειρήσεις, για το πρόγραμμα για την αγορά θερμαντικών σωμάτων, το e-shop και την αναδρομική κάλυψη, για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και το κεφάλαιο κίνησης μέχρι 100.000 ευρώ, αλλά και για την επιχείρηση ανάκτησης θέσεων εργασίας που χάθηκαν λόγω πανδημίας.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης περιγράφει με λεπτομέρειες τις εξελίξεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, απαντά στο ερώτημα για το ποιο είναι το “αποτύπωμα” της πανδημίας στην οικονομία, αξιολογεί και κρίνει με σκληρά λόγια τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο της Ανάπτυξης και καταλήγει σχολιάζοντας τα πρωτόγνωρα γεγονότα στις ΗΠΑ και την επίδρασή τους στην παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει