Ενημέρωση με ένα κλικ

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία έτοιμη για όλα

Μετά το πέρας του εορτασμού των Θεοφανίων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αρχιεπίσκοπος, χαρακτηριστικά σημείωσε ότι “όποιος ξέρει Ιστορία πάντοτε περιμένει περίεργα πράγματα, επομένως είμαστε έτοιμοι για όλα”.

Ο Μακαριώτατος εξερχόμενος του Μητροπολιτικού Ναού, απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό, δήλωσε: “Μιλήσαμε για αυτά που πέρασαν και μιλήσαμε και γι’ αυτά που περιμένουμε. Και επειδή σήμερα έχουμε μία μεγάλη ημέρα πρέπει να προβληματιστούμε και με την γνώση της ιστορίας. Και η ιστορίας μας, μας λέει, είναι περίεργη, κάνει κύκλους η ζωή. Μέσα σε αυτούς τους κύκλους ζούμε και εμείς”.

Ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε τα μέτρα να τηρηθούν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε: “Εμένα μου το λέτε αυτό; Κοίταξε η Εκκλησία τι μέτρα έχει πάρει. Βγείτε τώρα στις παραλίες, βγείτε στο Σύνταγμα και βγάλτε το συμπέρασμα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More