Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για προσλήψεις στην ΕΕΤΑΑ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ ενημερώνει για την πρόσληψη στην ΕΕΤΑΑ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας / Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Αττικής», στους Δήμους Αθηναίων, Αιγάλεω, Καλλιθέας, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Μοσχάτου- Ταύρου, Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Πειραιώς, Περάματος, Χαϊδαρίου, Ωρωπού, που εδρεύουν στο Ν. Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο Απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων , με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.eetaa.gr), όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις “Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων”» με σήμανση έκδοσης «02-12-2019» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας, μέσω της διαδρομής ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ (www.eetaa.gr), ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ→ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 1320 742 και 213 1320 744 – πληροφορίες κατά τις ώρες 10:00 – 13:00.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής και η τυχόν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες,

με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές”.

Η προκηρυξη ΑΣΕΠ ΕΔΩ


 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει