Ενημέρωση με ένα κλικ

Ποιος είναι ο Χρήστος Ταραντίλης, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αποχώρηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Χρήστος Ταραντίλης, Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος είναι ο Χρήστος Ταραντίλης

Ο κ. Ταραντίλης είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) και μέλος των επιτροπών διοίκησης τεσσάρων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη Σχολή Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, ο κ. Ταραντίλης είναι μέλος του εκδοτικού συμβουλίου του αμερικάνικου περιοδικού «Networks», πρόεδρος και μέλος των επιτροπών πλήθους διεθνών επιστημονικών συνεδρίων στο χώρο της διοικητικής επιστήμης.

Έχει 66 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά αξιολογημένα με τον δείκτη Impact Factor, 18 άρθρα κατηγοριοποιημένα στην κατηγορία 4 και 28 στην κατηγορία 3 της λίστας διεθνών περιοδικών στη διοίκηση επιχειρήσεων όπως αυτή ανακοινώνεται από το Chartered Association of Business Schools της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιπλέον, το επιστημονικό έργο του κ. Ταραντίλη έχει λάβει περισσότερες από 5.430 αναφορές σύμφωνα με το Google Scholar ενώ έχει αναπτύξει ερευνητικές συνεργασίες με συναδέλφους Καθηγητές πανεπιστημίων της Β. Αμερικής και Δ. Ευρώπης όπως τα Princeton University, Carnegie Mellon University, Imperial College London, Cass Business School, HEC Montréal, University of Bath, Polytechnique Montréal.

Η επίδοση του Καθ. Ταραντίλη στη διδασκαλία έχει αναγνωρισθεί από τους προπτυχιακούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του και αυτό αντανακλάται στον αριθμό βραβεύσεων που έχει λάβει για πάνω από 10 συνεχόμενα χρόνια.

Ο κ. Ταραντίλης έχει συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος της ανώτατης διοίκησης οργανισμών και επιχειρήσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More