Ενημέρωση με ένα κλικ

Αθήνα.. η αλυκή του παγκόσμιου πολιτισμού

Γράφει ο Θοδωρής Βγενής

Ότι αρμόζει στο ιστορικό μπόι της Αθήνας η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη το συμμερίζεται και το υπηρετεί. Αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, το ψυχολογικό στροφόμετρο των πολιτών πάλλεται εναγωνίως και τείνει να αγγίξει το μηδέν.

Ο καθένας από εμάς κάνει ό,τι μπορεί στο σπιτικό του για να ανασχέσει το βαρύ κλίμα που επικρατεί λόγω των περιορισμών και των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί δικαιολογημένα, γιατί ο κίνδυνος είναι μεγάλος και πολύ κοντά μας.

Ενόψει των εορταστικών ημερών που έρχονται, που είναι μέρες χαράς και κοινωνικής συναναστροφής, η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουμε στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πόλη μας, θα πρέπει να είναι αυτή που θα τονώσει το ηθικό μας, θα βελτιώσει τη διάθεση μας και θα μας δώσει τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε.

Σε αυτό το πνεύμα,  ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με όλες του τις δυνάμεις ακατάπαυστα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να καταστήσει μονίμως την πόλη όμορφη, καθαρή, λειτουργική και ανθρώπινη.

Αυτές τις μέρες, καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές, η Αθήνα θα πρέπει να είναι πιο φωτεινή, πιο ζωντανή και πιο εορταστική και η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει μέσα από τον στολισμό ένα ξεχωριστό και πιο αισιόδοξο τόνο στο κέντρο και τις γειτονιές της κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς είναι σίγουρο ότι θα αναπτερώσει το καταρρακωμένο ηθικό των πολιτών.

Ο Θοδωρής Βγενής είναι Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του site Dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει