Ενημέρωση με ένα κλικ

Τι απαντά στο ΚΙΝΑΛ ο Δήμος Αθηναίων για την προκήρυξη προσλήψεων συμβασιούχων

“Το ΚΙΝΑΛ με οργίλη ανακοίνωση κατακεραυνώνει προκήρυξη του Δήμου Αθηναίων η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή, δηλαδή και με την θετική ψήφο της παράταξης που εκπροσωπεί το ίδιο το ΚΙΝΑΛ! Αν είχαν κάνει τον κόπο οι επικοινωνιολόγοι του ΚΙΝΑΛ να ρωτήσουν, θα είχαν προστατέψει και την ηγεσία αλλά και τα στελέχη του Κινήματος που οι ίδιοι αβίαστα εκθέτουν με την απρόσεκτη και επιπόλαια ανακοίνωση τους”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων όπου επίσης αναφέρεται:

“Με ένα τηλεφώνημα θα είχαν πληροφορηθεί πως όχι μόνο η διακήρυξη είναι προφανώς απολύτως νόμιμη και διαφανής, αλλά και πως πραγματοποιείται σε συνέχεια της ανοιχτής διαγωνιστικής διαδικασίας που ξεκίνησε τον Μάρτιο για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών της πόλης λόγω της πανδημίας.

Αν μάλιστα αφιέρωναν λίγα λεπτά ακόμα θα μάθαιναν πως οι εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί με μοναδικό κριτήριο αυτό της ανεργίας, ότι εδώ και τέσσερις μήνες έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και πως υπήρχε η θεσμική δυνατότητα να επαναληφθούν προσλήψεις.

Συμπέρασμα: δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;”.

Η απάντηση αυτή ήλθε σε ανακοίνωση του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης του ΚΙΝΑΛ που ανέφερε:

“Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης προκηρύσσει στις 3 Σεπτεμβρίου 366 θέσεις συμβασιούχων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου.

Δώσατε δε, μόλις ένα 24ωρο και για την υποβολή ενστάσεων. Τόσο βέβαιος ήσασταν ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι, τόσο προφανές είναι ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε κ. Δήμαρχε! Οι πελατειακές προθέσεις σας έγιναν γνωστές στους Αθηναίους εδώ και έναν χρόνο που αναλάβατε τη δημαρχία, αλλά ότι θα φτάνατε στο σημείο να κοροϊδεύετε τους Αθηναίους πολίτες ξεδιάντροπα βολεύοντας με προκλητικό τρόπο την πολιτική σας πελατεία ξεπερνά κάθε όριο.

Ο δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι σας για να διορίζετε χωρίς διαδικασίες και λογοδοσία όποιον σας αρέσει. Σε ένα Κράτος Δικαίου πρόσβαση σε δημόσια θέση πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες με τα κατάλληλα προσόντα. Φωτογραφικές προκηρύξεις προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες. Σας καλούμε να την αποσύρετε άμεσα”.

ΠΗΓΗ: paraskinio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει